Tuesday, 30 November 2010

sedih. pedih. godeh.

Tapi blackberry pon tak best jugak boleh On9 Fb tapi takleh chat. duhhh...
Monday at 1:35am · · · See Friendship
  • 50 of 52
    • Ohh Nona Kau dh jual dh?
      Yesterday at 1:10am ·
    • Chubbyharus Direjam dah la.. aku dah 3hari tak pakai hp. makan tak lalu. mandi tak basah.
      Yesterday at 1:15am ·
    • Ohh Nona Tso basah tak? Hahahahaha! Ohh yeke? Ni online pakai apeje. Camera?
      Yesterday at 1:16am ·
    • Ohh Nona ‎*tdo
      Yesterday at 1:17am ·
    • Chubbyharus Direjam sememangnye setiap malam aku online pakai pemanas air. camera takleh online lah.
      Yesterday at 1:17am ·
    • Ohh Nona Chubbbb :(
      Yesterday at 1:19am ·
    • Chubbyharus Direjam yee.. kenapaaa??
      Yesterday at 1:19am ·
    • Ohh Nona Sy nk nages bole tak? :(
      Yesterday at 1:20am ·
    • Chubbyharus Direjam kenape... sumthing happen? :(
      Yesterday at 1:22am ·
    • Ohh Nona Yup2 :(
      Yesterday at 1:23am ·
    • Chubbyharus Direjam Ym jom?
      Yesterday at 1:25am ·
    • Ohh Nona Tanak. Sobs :'( sdey dey!
      Yesterday at 1:29am ·
    • Chubbyharus Direjam oh. First catch. Kenape sedih? arnab mati?
      Yesterday at 1:31am ·
    • Ohh Nona Hmm tak :( sbb lain.
      Yesterday at 1:34am ·
    • Chubbyharus Direjam Nape nih. Come come come. :x
      Yesterday at 1:35am ·
    • Ohh Nona Hmm nth lah chub.aku sdey sgt tak tau nk mula dr mana. Hmm okay aku crita but pls. Lpas kau bce kau delete status ni k?
      Yesterday at 1:38am ·
    • Chubbyharus Direjam apekate private msg.ok?
      Yesterday at 1:39am ·
    • Ohh Nona Tak payah sini sudah.
      Yesterday at 1:40am ·
    • Chubbyharus Direjam Ok. so.. u can start now.
      Yesterday at 1:40am ·
    • Ohh Nona
      Hmm aku tak sangka tau chub. Aku ada kawan dia tak jujur dgn aku. Aku tnya dia that day. Byk kali dh aku tnya. Tp skg dh kantoi. Hmm tak sangke chubb tak sangker rupe2nye dia yg curi pemanas air aku! Urgh!! ;'(

      Bhahahahahahahahahahahaha! Amp...See More
      Yesterday at 1:44am ·
    • Chubbyharus Direjam macam ni lah. sebenarnye anda tak perlu ada kawan sebongok itu. jika saya jadi kawan awak. saya tak ingin nak curi pemanas air. dari saya curi pemanas air.lebih baik jika saya curi peti ais, almari kasut, pita pelekat dan aset2 yang lebih bernilai dari sebuah pemanas air. dan kepada anda sendiri ya..yaa..anda sendiri.. anda patut pergi ke pakar sakit jiwa dan otak. saya rasa, saya benar2 nak kene lempang anda slow emotion agar sakitnya melarat hingga kiamat. sekian terima kasih.
      Yesterday at 1:47am ·
    • Ohh Nona Kihkihkihkih :D awww! Chubb so sweet! Hahaha! :D
      Yesterday at 1:49am ·
    • Ohh Nona Yelah mana taknye pemanas air tu bole buat online kot. Sbb tu kena curi.
      Yesterday at 1:50am ·
    • Chubbyharus Direjam ‎*sigh
      Yesterday at 1:50am ·
    • Chubbyharus Direjam abis boleh sangat la on9 pakai DSLRRRRR!!!!!! grrrr...!!
      Yesterday at 1:51am ·
    • Ohh Nona Bhahahahahahahahaha! :D
      Yesterday at 1:53am ·
    • Chubbyharus Direjam gua sentap beb. gua sentap!
      Yesterday at 1:55am ·
    • Ohh Nona Maaf :(
      Yesterday at 1:56am ·
    • Chubbyharus Direjam tak nak maafkan. uhh.. :(
      Yesterday at 1:59am ·
    • Ohh Nona Sobs! ;'(
      Ok I halalkn semuanya, dr hujung kaki hujung rmbt.
      Yesterday at 2:00am ·
    • Chubbyharus Direjam ketuk ketampi dulu! tak kire! tak kire!
      Yesterday at 2:03am ·
    • Ohh Nona Brape :(
      Yesterday at 2:04am ·
    • Chubbyharus Direjam em.. jap2.. 10..50... umm..
      seratus lime puluh tujuh KALI!!
      Yesterday at 2:05am ·
    • Ohh Nona Baik lah :'( samoai hatiiiii !
      Yesterday at 2:06am ·
    • Chubbyharus Direjam Samoai? kap dung kapp madai teng eng ong bak!

      (bahasa thailand)
      Yesterday at 2:06am ·
    • Ohh Nona Kang krung nging kai pai ti paiseh! Urghhh! ;'(
      Yesterday at 2:07am ·
    • Chubbyharus Direjam nyiak kang timmy gigi bung kau palai ti pundek!
      Yesterday at 2:10am ·
    • Ohh Nona Ngongkrong ngangkung chubby ngankang. Ish!
      Yesterday at 2:12am ·
    • Chubbyharus Direjam oh. movie ngnkang tu dengar2 best. Khamis takde kelas kan?
      Yesterday at 2:15am ·
    • Ohh Nona Wahhh! Nk ajak dating lah tuh :P *blushing
      Yesterday at 2:16am ·
    • Chubbyharus Direjam Haah,dating bersama timmy dan yg lain2.. hari khamis best sket! HAHAHAHA..
      Yesterday at 2:17am ·
    • Ohh Nona Yelah sbb khmis kau cuti kn kn kn.
      Yesterday at 2:18am ·
    • Chubbyharus Direjam EH mana ada. khamis ni sebenarnye banyak kelebihan. kau tu la,cikgu ajar,ponteng kelas, amek gamba dalam toilet,update kat Myspace. kan kan kan.
      Yesterday at 2:19am ·
    • Ohh Nona Jgn lah bkk crita kt sini. Ish malu lh u ni! Tak pandai kaver lain lgsung. Awk dh edit blum gmbr kite yg buat peace2 tu?
      23 hours ago ·
    • Chubbyharus Direjam yang mana! HAHA.
      23 hours ago ·
    • Ohh Nona Alahhh buat2 tak tau pulak. Malu la tuh. Hehe.
      23 hours ago ·
    • Chubbyharus Direjam banyak sangat gamba buat peace2 kat Pc ni. tak tau mana satu gamba kau. HAHAHA.
      23 hours ago ·
    • Ohh Nona Tak I mean yang dgn kau tu. Yang bajet2 comel2 je.
      23 hours ago ·
    • Chubbyharus Direjam mana ada.,aku puas belek pc ni. migrainnnn..
      23 hours ago ·
    • Ohh Nona Yeke? Ohh lupekan je lah. Chub :( aku sdey..

      Hahahahahaha!
      23 hours ago ·

No comments:

Post a Comment