Sunday, 19 December 2010

thanks!
24 minutes ago · · · See Friendship
    • Chubbyharus Direjam hail yeah! bf nona kan? nice to meet u pal :)
      23 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy yeah man.. and you're her friend right? nice to to know you too dude!
      23 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam im'ma big brother!! haha. kiddin! :))
      22 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy cool dude.. haha cool!! just spank her if she's naughty!
      20 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam double slap aku kasi tiap2 hari! HAHA.
      19 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy takder hal bro!! bagus bagus.. kira ko jadi tangan aku la!!! HHAAAAHAHA
      19 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam tapi tangan aku besar sikit. agak berpinar jugak si nona cacat tu nanti. stand by minyak panas lebih sket ok.
      18 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy hahahahaahahahaha.. petrol boleh dude? kasi pening sekali dia bau petrol!
      16 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam jangan. nona ni mudah terpengaruh dengan anasir2 macam tu. kang jadi satu kelaziman pulak dgn bau petrol tersebut. dulu2 die pernah mabuk minyak bijan. habis mnyak bijan kat rumah dia sebat!
      15 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy BWAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA.. minyak bijan? hahahaha.. perghh.. sakit otak ke apa sia awek aku tu? bwahahaha
      14 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam lu kena tau,awek lu ade satu penyakit enzim ketuat kat bahagian otak kiri sampai ke saraf serebrum yang kadang2 boleh membuatkan pesakit hilang arah sambil menyanyi sehingga mulut berbuih. msti dia rahsiakan nih.. hishhh..
      12 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy hahahaha.. fuck!! aku nak lepak dgn ko.. bahan dia gila gila!! hahahahaahahah
      11 minutes ago ·
    • Ohh Nona Rasa macam nk maki maki je kat sini. -.-
      10 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam jom2.. bahan kasi nangis. gua memang suke buat orang nangis2.. hahahahahhahahhahaha...
      10 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam ok la beb. gua kene buat keje sket. babai... hehehhehehehehehehhehehehhheheh
      9 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy same here dude.. tapi jangan kasi ini darling nangis.. nanti aku kang!
      9 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam hahahhahahahahah
      8 minutes ago ·
    • Ohh Nona Knp kau tak bg laman web kite je En cecabi? Buat tatapan bf wa ni. -__- kau jgn lari chub! Wa cari lu sampai lubang cacing! Tu pn kalau lu muat lah masuk lubang tu kan.
      7 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam laman web asmaradana tu ke? lu gile, kang gua kena tangan dengan bf lu! KAH KAH KAH.
      7 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy hahahahaha.. this is getting interesting!! eh eh.. aku tak tangan orang dude!! kalau dah video, kena la lawan dengan video.. jap aku cari pelakon pompuan!!

      *baby, i love you! :P
      5 minutes ago ·
    • Ohh Nona Ahh madah berhelah lu! Kemain eh bahan aku kt sini. jaga kau aku bgtau awek lu yang lu simpan janda blonde. Stanby!
      4 minutes ago ·
    • Ohh Nona Chub lu stanby wa bakar rumah luuuuuuu!!!!!!
      3 minutes ago ·
    • Chubbyharus Direjam oii2.. lu jangan macam2.. awek gua tu ahli kelab panas baran. kang tak pasan2 aku kene pelangkung.
      2 minutes ago ·
    • Ele Venfluf Fy hahaha.. ugut mengugut dah keluar!!! hahahahahaha
      about a minute ago ·
    • Chubbyharus Direjam gua sewa kondo tahi!! kalau kau bakar bukan rumah gua je terbakar, satu kondo ni berasap! dem u jhdksf"!@#%#@$^$%&^%*3
      about a minute ago ·
    • Chubbyharus Direjam nona, jangan sampai gua bocorkan rahsia lu raba punggung drebar bas dulu! haaaa.. ayokk...
      about a minute ago ·
    • Ele Venfluf Fy BWAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA!!! adoi baby.. driver bus kot? bwahahahahahahaha
      a few seconds ago ·

No comments:

Post a Comment